Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune

Paud
Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune Genel
Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune Genel
Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune Genel
Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune Genel
Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune Genel
Image More +46 fotoğraf
Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune
PLOT NO.16, RAJIV GANDHI INFOTECH PARK, PHASE-2 , Paud

Paud bölgesindeki Grand Tamanna Hotel Hinjawadi Pune misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Xion Alışveriş Merkezi ve Pavana River ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Balewadi High Street Alışveriş Merkezi ile 6,2 mi (10 km) ve Balewadi Spor Kompleksi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Around the World Rest Bar ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Paud bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x