Grand Summit Hotel General Santos

Mindanao, General Santos
Grand Summit Hotel General Santos Öne Çıkan Resim
Grand Summit Hotel General Santos Dış Mekan
Grand Summit Hotel General Santos İç Mekan
Grand Summit Hotel General Santos Yerinde Yemek
Grand Summit Hotel General Santos Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Grand Summit Hotel General Santos
Honorio Arriola Street, Bula-Lagao Road, Mindanao, General Santos

General Santos bölgesindeki Grand Summit Hotel General Santos misafirlere Robinsons Place Gensan ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve T'boli Settlement ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dadiangas Notre Dame Üniversitesi ile 2,4 km ve Queen Tuna Park ile 2,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 102 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda (Odi Suite Room)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda (Morrow Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x