Grand Square Hotel

Dubai Sahili
Grand Square Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Square Hotel Dış Mekan
Grand Square Hotel Dış Mekan
Grand Square Hotel İç Mekan
Grand Square Hotel İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Grand Square Hotel
Old Maktoum Hospital Road Deira , Dubai Sahili

Dubai (Deira) bölgesindeki Grand Square Hotel Dubai World Trade Centre ve Gold Souk 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 7,8 mi (12,6 km) ve Burj Khalifa ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

47 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Tek Kişilik Oda
Grand
Grand Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x