Grand Silverton Hotel

Al Khobar
Grand Silverton Hotel Genel
Grand Silverton Hotel Genel
Grand Silverton Hotel Genel
Grand Silverton Hotel Genel
Grand Silverton Hotel Genel
Image More +49 fotoğraf
Grand Silverton Hotel
2559 King Khalid Rd, Thuqbah, Behind Venicia Mall , Al Khobar

Al Khobar bölgesindeki Grand Silverton Hotel konaklamanızda, Alturki Kulesi ve Dharan Mall ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Al-Rahmaniyah Mall ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Grand Silverton Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 56 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Suite deluxe with Jacuzzi
Two
Two Bedroom Suite
Two
Two Rooms Deluxe with Jacuzzi
Family
Family Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x