Grand Serenaa Hotel and Resorts

Tindivanam
Grand Serenaa Hotel and Resorts Genel
Grand Serenaa Hotel and Resorts Genel
Grand Serenaa Hotel and Resorts Genel
Grand Serenaa Hotel and Resorts Genel
Grand Serenaa Hotel and Resorts Genel
Image More +31 fotoğraf
Grand Serenaa Hotel and Resorts
164/1 Puducherry Tindivanam Koot Rd Tiruchitrambalam Near Auroville , Tindivanam

Tindivanam bölgesindeki Grand Serenaa Hotel and Resorts misafirlere deniz kıyısında, Eglise de Notre Dame des Anges ve Pogo Land ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Matrimandir Anıtı ile 3,8 mi (6 km) ve Ousteri Lake ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Arcadia restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x