Grand Sehati & Spa Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Grand Sehati & Spa Ubud Öne Çıkan Resim
Grand Sehati & Spa Ubud Dış Mekan
Grand Sehati & Spa Ubud Dış Mekan
Grand Sehati & Spa Ubud Dış Mekan
Grand Sehati & Spa Ubud Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Grand Sehati & Spa Ubud
Jalan Monkey Forest Lesser Sunda Islands, Ubud

Grand Sehati & Spa Ubud misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı yakınında ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 15,5 mi (25 km) ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak (Double or Twin Room)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x