Grand President New Delhi

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Grand President New Delhi Öne Çıkan Resim
Grand President New Delhi Dış Mekan
Grand President New Delhi Dış Mekan
Grand President New Delhi İç Mekan
Grand President New Delhi İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Grand President New Delhi
17A/8 WEA KAROL BAGH NEW DELHI Delhi Merkez, Yeni Delhi

Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesindeki Grand President New Delhi misafirlere BLK Super İhtisas Hastanesi ve Sir Ganga Ram Hastanesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Chandni Chowk ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x