Grand Parama Hotel

Kalimantan (borneo), Tanjung Redeb
Grand Parama Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Parama Hotel Dış Mekan
Grand Parama Hotel Dış Mekan
Grand Parama Hotel Dış Mekan
Grand Parama Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Grand Parama Hotel
Jalan Pemuda (Samping POLRES), Tanjung Redeb-Berau Kalimantan Timur Kalimantan (borneo), Tanjung Redeb

Tanjung Redeb bölgesindeki Grand Parama Hotel konaklamanızda Taman Cendana Parkı ve Beyt'ül Hikmet Camisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Batiwakkal Müzesi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Amboja restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 56 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x