Grand Oasis Cancun All Inclusive

Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan
Grand Oasis Cancun All Inclusive Genel
Grand Oasis Cancun All Inclusive Genel
Grand Oasis Cancun All Inclusive Genel
Grand Oasis Cancun All Inclusive Genel
Grand Oasis Cancun All Inclusive Genel
Image More +71 fotoğraf
Grand Oasis Cancun All Inclusive
Blvd. Kukulcan, Km. 16.5 Zona Hotelera Yucatan Yarımadası, Avenida Kukulkan

Grand Oasis Cancun All Inclusive size Cancun (Zona Hotelera) bölgesinde, La Isla Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Delfines Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil resort otel Iberostar Cancun Golf Sahası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Tortuga Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Dos Lunas yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 8 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 10 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

1117 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu Art Deco stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 16.5 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Cancun bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 19063 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Grand Sunset View)
Room
Oda (Grand Ocean View)
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Grand Standard)
Room
Oda (Grand Standard, Non Refundable)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x