Grand New Century Hotel Hohhot

Hohhot
Grand New Century Hotel Hohhot Genel
Grand New Century Hotel Hohhot Genel
Grand New Century Hotel Hohhot Genel
Grand New Century Hotel Hohhot Genel
Grand New Century Hotel Hohhot Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Grand New Century Hotel Hohhot
No. 119 South Hulunbeier Road Saihan District , Hohhot

Grand New Century Hotel Hohhot misafirlere Hohhot (Saihan) bölgesinde, İç Moğolistan Üniversitesi ve Residence of Gurun Princess Kejing ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Geological Mineral Museum of Inner Mongolia ile 1,6 mi (2,5 km) ve Qingcheng Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

地中海咖啡厅, Grand New Century Hotel Hohhot misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 890 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x