Grand Mercure Apartments Magnetic Island

Northern Queensland, Nelly Bay
Grand Mercure Apartments Magnetic Island Genel
Grand Mercure Apartments Magnetic Island Öne Çıkan Resim
Grand Mercure Apartments Magnetic Island Dış Mekan
Grand Mercure Apartments Magnetic Island Dış Mekan
Grand Mercure Apartments Magnetic Island Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Grand Mercure Apartments Magnetic Island
146 Sooning Street Northern Queensland, Nelly Bay

Nelly Bay bölgesindeki Grand Mercure Apartments Magnetic Island konaklamanızda, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Magnetic Adası Ulusal Parkı, Magnetic Adası, Queensland, Avustralya ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Magnetic Island Feribot Terminali ile 9 mi (14,5 km) ve Massage on Magnetic ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

4 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x