Grand Matlali Riviera Nayarit

Pasifik Sahili, La Cruz de Huanacaxtle
Grand Matlali Riviera Nayarit Genel
Grand Matlali Riviera Nayarit Genel
Grand Matlali Riviera Nayarit Genel
Grand Matlali Riviera Nayarit Genel
Grand Matlali Riviera Nayarit Genel
Image More +187 fotoğraf
Grand Matlali Riviera Nayarit
Carretera Punta Mita km 0.2 Pasifik Sahili, La Cruz de Huanacaxtle

Grand Matlali Riviera Nayarit konaklamanızda La Cruz de Huanacaxtle bölgesinde, Playa Bucerias ile 2,7 km (1,7 mi) ve Nuevo Vallarta Plajı ile 9,7 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu her şey dâhil resort otel Punta De Mita Plajı ile 15,7 km (9,8 mi) ve Nayar Vidanta Golf ile 16,5 km (10,3 mi) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurant Rodizzio yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 4 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir.

Misafirler için 154 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu veya 4 spa küveti keyfi sürün ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Suite Private Pool & Terrace Adults Only
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Suite King
Room
Junior Suite Double
Room
Junior Suite Deluxe Adults Only
Room
Superior Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x