Grand Manita Beach Resort

Güney Tayland, Maret
Grand Manita Beach Resort Genel
Grand Manita Beach Resort Genel
Grand Manita Beach Resort Öne Çıkan Resim
Grand Manita Beach Resort Dış Mekan
Grand Manita Beach Resort Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Grand Manita Beach Resort
146/58 Moo 4 Tumbol Maret, Lamai Beach Güney Tayland, Maret

Koh Samui bölgesindeki Grand Manita Beach Resort misafirlere deniz kıyısında, Lamai Sokağı Gece Pazarı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Hin Ta ve Hin Yai ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Chaweng Plajı ile 6 km (3,8 mi) ve Phetch Buncha Tayland Boksu Stadı ile 7,4 km (4,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Thai Modern Double room
Room
Villa, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x