Grand Kakinada by GRT Hotels

Kakinada
Grand Kakinada by GRT Hotels Genel
Grand Kakinada by GRT Hotels Öne Çıkan Resim
Grand Kakinada by GRT Hotels Kahvaltı
Grand Kakinada by GRT Hotels Yerinde Yemek
Grand Kakinada by GRT Hotels Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Grand Kakinada by GRT Hotels
11-3-11 Veterinary Hospital Road Ramarao Peta , Kakinada

Grand Kakinada by GRT Hotels size Kakinada merkezinde, Pithapur Raja Government College devlet okulu ile 3 dakika yürüyüş ve Vivekananda Parkı ile 12 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gandhi Nagar Belediye Parkı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Garden Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

85 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Executive
Executive Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x