Grand Inn Hotel Mataram

Lesser Sunda Islands, Mataram
Grand Inn Hotel Mataram Genel
Grand Inn Hotel Mataram Öne Çıkan Resim
Grand Inn Hotel Mataram Yerinde Yemek
Grand Inn Hotel Mataram Banyo Tipleri
Grand Inn Hotel Mataram Banyo Tipleri
Image More +4 fotoğraf
Grand Inn Hotel Mataram
Jalan Arya Banjar Getas, Sekarbela Lesser Sunda Islands, Mataram

Mataram bölgesindeki Grand Inn Hotel Mataram konaklamanızda Museum Negeri Nusa Tenggara Barat ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Islamic Center NTB Camii ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Lombok Epicentrum Mall Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Mataram Immigration Office ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Grand Inn Hotel Mataram misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x