Grand Hyatt Melbourne

Doğu Avustralya, Melbourne
Grand Hyatt Melbourne Genel
Grand Hyatt Melbourne Genel
Grand Hyatt Melbourne Genel
Grand Hyatt Melbourne Genel
Grand Hyatt Melbourne Genel
Image More +109 fotoğraf
Grand Hyatt Melbourne
123 Collins Street Doğu Avustralya, Melbourne

Grand Hyatt Melbourne size Melbourne merkezinde, Crown Casino and Entertainment Complex ve Collins Street ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kraliçe Victoria Pazarı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Melbourne Kriket Sahası ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Collins Kitchen misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

550 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve saç kurutma makinesi.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Melbourne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9688 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Nehir Manzaralı
Club
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Grand
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Spa)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Club
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Club Access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x