Grand Hyatt Hefei

Güney Merkez Çin, Hefei
Grand Hyatt Hefei Genel
Grand Hyatt Hefei Genel
Grand Hyatt Hefei Genel
Grand Hyatt Hefei Genel
Grand Hyatt Hefei Genel
Image More +57 fotoğraf
Grand Hyatt Hefei
111 Qianshan Road Sushan District Güney Merkez Çin, Hefei

Grand Hyatt Hefei konaklamanızda Hefei merkezinde, Anhui Üniversitesi ve Çin Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hefei Doğal Yaşam Parkı ile 8,6 km ve Hefei Shushan Martyrs ile 10 km mesafede.

Grand Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 347 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Grand,
Grand, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Premium)
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe)
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Deluxe)
Room
Grand, Executive Süit
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x