Grand Hotel Zermatterhof

Güney İsviçre, Zermatt
Grand Hotel Zermatterhof Genel
Grand Hotel Zermatterhof Genel
Grand Hotel Zermatterhof Genel
Grand Hotel Zermatterhof Genel
Grand Hotel Zermatterhof Genel
Image More +180 fotoğraf
Grand Hotel Zermatterhof
Bahnhofstrasse 55 Güney İsviçre, Zermatt

Grand Hotel Zermatterhof konaklamanızda, Zermatt merkezinde, Matterhorn Müzesi ve Dağcılar Mezarlığı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Matterhorn civarındadır.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan Gourmet Prato Borni yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 69 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zermatt bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 400 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Matterhorn View)
Grand
Grand Süit (Matterhorn View)
Süit
Süit (Chalet)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Matterhorn View)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Classic)
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası (Matterhorn View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x