Grand Hotel Presolana

Lombardy Alps (lombardy Alpler), Dorga
Grand Hotel Presolana Genel
Grand Hotel Presolana Genel
Grand Hotel Presolana Genel
Grand Hotel Presolana Genel
Grand Hotel Presolana Genel
Image More +30 fotoğraf
Grand Hotel Presolana
Via Santuario 35 Lombardy Alps (lombardy Alpler), Dorga

Grand Hotel Presolana misafirlere Castione della Presolana bölgesinde, tarihi bölgede, Seriana ve Scalve Vadileri ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Le Chiese delle Diocesi Italiane Tapınağı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Camonica Vadisi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Orobie Bergamasche Bölge Parkı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

104 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kayak pistini kullanabilir; ayrıca spa keyfi yapmak isteyen misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu veya 2 spa küveti vardır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Exclusive Süit, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x