Grand Hotel Helio Cabala

Castelli Romani (roma Şatoları), Marino
Grand Hotel Helio Cabala Genel
Grand Hotel Helio Cabala Genel
Grand Hotel Helio Cabala Genel
Grand Hotel Helio Cabala Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Helio Cabala Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Grand Hotel Helio Cabala
Via Spinabella, 13/15 Castelli Romani (roma Şatoları), Marino

Marino bölgesindeki Grand Hotel Helio Cabala misafirlere tarihi bölgede, Albano Gölü ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Castel Gandolfo Papa Sarayı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kolezyum ile 13,7 mi (22 km) ve Circus Maximus ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Platina ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

55 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Marino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x