Grand Hotel de la Poste

Rhone-alpes, Centre Ville
Grand Hotel de la Poste Genel
Grand Hotel de la Poste Genel
Grand Hotel de la Poste Genel
Grand Hotel de la Poste Genel
Grand Hotel de la Poste Genel
Image More +100 fotoğraf
Grand Hotel de la Poste
47 Cours Romestang Rhone-alpes, Centre Ville

Grand Hotel de la Poste misafirlere Vienne merkezinde, Musee des Beaux Arts et d'Archeologie ve Vienne Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Auguste et de Livie Tapınağı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Antik Tiyatro ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

36 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda, Sigara İçilmez
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x