Grand Hotel Balbi

Mendoza Şarap Bölgesi, Mendoza
Grand Hotel Balbi Genel
Grand Hotel Balbi Genel
Grand Hotel Balbi Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Balbi Dış Mekan
Grand Hotel Balbi Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Grand Hotel Balbi
Las Heras 340 Mendoza Şarap Bölgesi, Mendoza

Grand Hotel Balbi misafirlere Mendoza (Mendoza Kent Merkezi) bölgesinde, San Francisco Bazilikası ve Merkez Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Avenida San Martin Caddesi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Museo Popular Callejero ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 108 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x