Grand Hotel Adriatic II

Opatija Riviera, Opatija
Grand Hotel Adriatic II Genel
Grand Hotel Adriatic II Genel
Grand Hotel Adriatic II Genel
Grand Hotel Adriatic II Genel
Grand Hotel Adriatic II Genel
Image More +59 fotoğraf
Grand Hotel Adriatic II
M. Tita 200 Opatija Riviera, Opatija

Grand Hotel Adriatic II size Opatija merkezinde, Kvarner Koyu ile 5 dakika yürüyüş ve Opatija Deniz Tedavisi Merkezi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Şöhretli Hırvatlar Kaldırımı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Slatina Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Adriatic yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Park Manzaralı
Room
Double or Twin Room, Balcony, Sea View
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x