Grand Hotel

Bohemian-moravian Highlands, Trebic
Grand Hotel Genel
Grand Hotel Genel
Grand Hotel Genel
Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Grand Hotel
Karlovo námestí 133/5 Bohemian-moravian Highlands, Trebic

Trebic bölgesindeki Grand Hotel konaklamanızda, Karlovo Meydanı ve Jewish Cemetery ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Trebic Yahudi Mahallesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve St. Procopius Büyük Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 100 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x