Grand Heights Hotel Apartments

Dubai Sahili
Grand Heights Hotel Apartments Genel
Grand Heights Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Grand Heights Hotel Apartments Dış Mekan
Grand Heights Hotel Apartments Dış Mekan
Grand Heights Hotel Apartments Kahvaltı
Image More +53 fotoğraf
Grand Heights Hotel Apartments
Al Thaniya Street, Barsha Heights 184 , Dubai Sahili

Grand Heights Hotel Apartments size Dubai merkezinde, Emirlikler Alışveriş Merkezi ve Jebel Ali Yarış Pisti ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Jumeirah Plajı ile 5,4 mi (8,8 km) ve Burj Khalifa ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede.

Risen, Grand Heights Hotel Apartments misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 184 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Classic
Classic Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Premier
Premier Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x