Grand & Gangula

Dambulla
Grand & Gangula Öne Çıkan Resim
Grand & Gangula Dış Mekan
Grand & Gangula Dış Mekan
Grand & Gangula Dış Mekan
Grand & Gangula Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Grand & Gangula
63km Post Pannampitiya Junction , Dambulla

Dambulla bölgesindeki Grand & Gangula konaklamanızda, Dambulla Mağara Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Rangiri Dambulla International Stadı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Popham Arboretumu ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Governor's Grand yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

24 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x