Grand Exotica Business Hotel

Pimpri - Chinchwad
Grand Exotica Business Hotel Genel
Grand Exotica Business Hotel Genel
Grand Exotica Business Hotel Genel
Grand Exotica Business Hotel Genel
Grand Exotica Business Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +20 fotoğraf
Grand Exotica Business Hotel
Plot No - 92E, Block D-III, MIDC, Chini Old Mumbai Pune Highway , Pimpri - Chinchwad

Grand Exotica Business Hotel misafirlere Pune bölgesinde, iş merkezinde, Ganesha Temple ve Pavana River 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Auto Cluster Fuar Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Appu Ghar Amusement Park ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Fusion Spice yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Süit
Süit
Room
Executive Oda
Room
Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x