Grand Crucero Iguazu Hotel

Puerto Iguazú
Grand Crucero Iguazu Hotel Genel
Grand Crucero Iguazu Hotel Genel
Grand Crucero Iguazu Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Crucero Iguazu Hotel Dış Mekan
Grand Crucero Iguazu Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Grand Crucero Iguazu Hotel
RN12 , Puerto Iguazú

Puerto Iguazú bölgesindeki Grand Crucero Iguazu Hotel misafirlere banliyöde, La Casa Ecológica de Botellas ve Iguazu Casino kumarhanesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Iguazu Şelalesi ile 9,8 mi (15,7 km) ve Kuş Parkı ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Restoranda Grand Crucero Iguazu Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 81 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x