Grand City Batu Hotel

Batu
Grand City Batu Hotel Genel
Grand City Batu Hotel Genel
Grand City Batu Hotel Öne Çıkan Resim
Grand City Batu Hotel Dış Mekan
Grand City Batu Hotel Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Grand City Batu Hotel
Jl. Bukit Berbunga No. 104 -108 , Batu

Batu bölgesindeki Grand City Batu Hotel konaklamanızda, Omah Budaya Slamet ve Air Panas Cangar ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bianglala Alun Park ile 1,8 mi (2,9 km) ve Songgoriti ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Singhasana misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için LED televizyon olan 71 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x