Grand-City

Siberia, Chita
Grand-City Genel
Grand-City Genel
Grand-City Genel
Grand-City Öne Çıkan Resim
Grand-City Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Grand-City
Amurskaya Street 96A Siberia, Chita

Chita bölgesindeki Grand-City konaklamanızda, Lenin Meydanı ve Chita Dram Tiyatrosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chita Bölge Sanat Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Kuznetzov Regional Museum ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Chita bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 377 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x