Grand Blue Fafa

Central Albania, Golem
Grand Blue Fafa Genel
Grand Blue Fafa Genel
Grand Blue Fafa Genel
Grand Blue Fafa Genel
Grand Blue Fafa Genel
Image More +49 fotoğraf
Grand Blue Fafa
Rruga Plazhit Central Albania, Golem

Golem bölgesindeki Grand Blue Fafa konaklamanızda, Savunma Bakanlığı ile 27,4 mi (44,1 km) ve Saint Pavel ve Saint Ast Ortodoks Kilisesi ile 8,1 mi (13 km) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Aleksandër Moisiu Müze Evi ile 8,3 mi (13,3 km) ve Fatih Camii ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 420 klimalı oda MP3 takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda (Family room)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x