Grand Blue Apartments

Southern Albania, Sarande
Grand Blue Apartments Öne Çıkan Resim
Grand Blue Apartments Dış Mekan
Grand Blue Apartments Dış Mekan
Grand Blue Apartments İç Mekan
Grand Blue Apartments Şaraphane
Image More +22 fotoğraf
Grand Blue Apartments
Rruga e Butrintit Southern Albania, Sarande

Saranda bölgesindeki Grand Blue Apartments misafirlere tarihi bölgede, Mango Plajı ve Butrint Ulusal Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ksamil Adaları ile 6,7 mi (10,7 km) ve Museum of Archaeology ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 4 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire
Classic
Classic Apart Daire
Grand
Grand Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x