Grand Apartment Allgäu

Allgaeu (bölge), Pforzen
Grand Apartment Allgäu Genel
Grand Apartment Allgäu Genel
Grand Apartment Allgäu Genel
Grand Apartment Allgäu Genel
Grand Apartment Allgäu Genel
Image More +43 fotoğraf
Grand Apartment Allgäu
Lerchenweg 22 Allgaeu (bölge), Pforzen

Grand Apartment Allgäu konaklamanızda Pforzen bölgesinde, golf sahasına yakın, Skyline Park ile 16 km (9,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel, Neuschwanstein Şatosu ile aynı bölgededir.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kaplıca ve bitişik şaraphane dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x