Grana Barocco Art Hotel & Spa

Sicilya Güney Sahili, Modica
Grana Barocco Art Hotel & Spa Genel
Grana Barocco Art Hotel & Spa Dış Mekan
Grana Barocco Art Hotel & Spa Dış Mekan
Grana Barocco Art Hotel & Spa İç Mekan
Grana Barocco Art Hotel & Spa İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Grana Barocco Art Hotel & Spa
Corso Umberto I 133 Sicilya Güney Sahili, Modica

Grana Barocco Art Hotel & Spa misafirlere Modica merkezinde, Corso Umberto I ve Modica Çikolata Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel San Pietro Kilisesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Chiesa di Santa Maria di Betlem ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için minibar olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x