Gran Melia Chengdu

Chengdu
Gran Melia Chengdu Genel
Gran Melia Chengdu Genel
Gran Melia Chengdu Genel
Gran Melia Chengdu Genel
Gran Melia Chengdu Öne Çıkan Resim
Image More +98 fotoğraf
Gran Melia Chengdu
Jincheng Avenue No.1555, Hi-Tech Zone , Chengdu

Gran Melia Chengdu misafirlere Chengdu (Gaoxin) bölgesinde, Yulin Life Plaza ve Chengdu Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jiufang Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Chengdu Yintai Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

El Patio 庭院酒廊 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 265 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 72-inç plazma televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 16 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Room with Garden
Room
Classic Oda
Room
Classic Room with Balcony
Room
Grand Premium Room with Balcony
Room
Red Level Room
Room
Junior suite Red Level
Room
Suite Red Level
Room
Suite Duplex Red Level
Room
Master Suite Red Level
Room
Grand Presidential Suite Red Level

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x