Gran Hotel Pereira

Zona Cafetera, Pereira
Gran Hotel Pereira Genel
Gran Hotel Pereira Genel
Gran Hotel Pereira Öne Çıkan Resim
Gran Hotel Pereira Dış Mekan
Gran Hotel Pereira İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Gran Hotel Pereira
Calle 19 9-19 Zona Cafetera, Pereira

Gran Hotel Pereira konaklamanızda, Pereira merkezinde, Esirgeyen Meryem Ana Katedrali ve Bolivar Meydanı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Victoria Alışveriş Merkezi ile 0,4 km (0,3 mil) ve Boliz ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 80 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Traditional Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x