Gran Hotel Fray Bentos

Fray Bentos
Gran Hotel Fray Bentos Genel
Gran Hotel Fray Bentos Genel
Gran Hotel Fray Bentos Genel
Gran Hotel Fray Bentos Öne Çıkan Resim
Gran Hotel Fray Bentos Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Gran Hotel Fray Bentos
Paraguay 3272 , Fray Bentos

Fray Bentos bölgesindeki Gran Hotel Fray Bentos konaklamanızda, Roosevelt Parkı ve El Indio Comahue ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Plaza Constitución ile 0,3 mi (0,4 km) ve Nuestra Senora del Pilar Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x