Gran H La Marina 1920

Costa Blanca, Altea
Gran H La Marina 1920 Genel
Gran H La Marina 1920 Öne Çıkan Resim
Gran H La Marina 1920 Dış Mekan
Gran H La Marina 1920 Dış Mekan
Gran H La Marina 1920 Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Gran H La Marina 1920
Carrer la Mar 100 Costa Blanca, Altea

Altea bölgesindeki Gran H La Marina 1920 misafirlere deniz kıyısında, Altea Turizm Ofisi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Parroquia Nuestra Senora del Consuelo Bölge Kilisesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon La Roda Plajı ile 0,3 km (0,2 mil) ve Albir Marina ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

La Cantina 1914 yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x