Gran Costa Azul Hotel

Karayip Sahili, Puerto Santo Tomas de Castilla
Gran Costa Azul Hotel Genel
Gran Costa Azul Hotel Genel
Gran Costa Azul Hotel Genel
Gran Costa Azul Hotel Genel
Gran Costa Azul Hotel Genel
Image More +19 fotoğraf
Gran Costa Azul Hotel
Kilómetro 293 Karayip Sahili, Puerto Santo Tomas de Castilla

Puerto Barrios bölgesindeki Gran Costa Azul Hotel konaklamanızda, Pradera Puerto Barrios ve Estadio Municipal Roy Fearon ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel El Muñecón ile 3,4 mi (5,5 km) ve Parque Reyna Barrios ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda Gran Costa Azul Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Stüdyo Süit
Room
Standard Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x