Grafton Cottage & Chalets

Thames Coast, Thames
Grafton Cottage & Chalets Öne Çıkan Resim
Grafton Cottage & Chalets Dış Mekan
Grafton Cottage & Chalets Dış Mekan
Grafton Cottage & Chalets Dış Mekan
Grafton Cottage & Chalets İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Grafton Cottage & Chalets
304 Grafton Road Thames Coast, Thames

Thames bölgesindeki Grafton Cottage & Chalets, Goldfields Alışveriş Merkezi ve Thames Tarihi Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı kır evi Ngatea Water Gardens ile 23,4 km (14,6 mi) mesafede.

Grafton Cottage & Chalets misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (Camellia)
Dağ
Dağ Evi (Kowhai)
Dağ
Dağ Evi (Kauri)
Dağ
Dağ Evi (Manuka)
Dağ
Dağ Evi (Rose)
Dağ
Dağ Evi (Rata)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x