Graduate East Lansing

East Lansing
Graduate East Lansing Genel
Graduate East Lansing Genel
Graduate East Lansing Genel
Graduate East Lansing Öne Çıkan Resim
Graduate East Lansing Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Graduate East Lansing
133 Evergreen Avenue , East Lansing

Graduate East Lansing size East Lansing (Grand River) bölgesinde, Michigan Eyalet Üniversitesi ve Massage & Wellness yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eli and Edythe Broad Sanat Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Munn Buz Arenası ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Poindexter misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 194 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. East Lansing bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6924 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Graduate King)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Lansing King)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Campus King)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Graduate King Suite)
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Graduate Queen Queen)
Room
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Lansing Queen Queen)
Room
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Campus Queen Queen)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Graduate Junior Corner King Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x