Gradinile Romane

Doğu Romanya, Chirițeni
Gradinile Romane Genel
Gradinile Romane Genel
Gradinile Romane Genel
Gradinile Romane Genel
Gradinile Romane Genel
Image More +90 fotoğraf
Gradinile Romane
No. 161, Lake Front Doğu Romanya, Chirițeni

Gradinile Romane misafirlere Hangu bölgesinde, denize sıfır, Neamt Monastery ile 29,7 mi (47,9 km) mesafede ve Agapia din Deal ile 30,6 mi (49,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Agapia din Vale ile 30,6 mi (49,2 km) ve Sihla Monastery ile 30,6 mi (49,2 km) mesafede.

Gradinile Romane misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Teras, Göl Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, Teras, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Küvet, Göl Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x