Gowrie Agapanthous

Hunter, Gowrie
Gowrie Agapanthous Genel
Gowrie Agapanthous Öne Çıkan Resim
Gowrie Agapanthous Dış Mekan
Gowrie Agapanthous Dış Mekan
Gowrie Agapanthous Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Gowrie Agapanthous
47 Hambledon Hill Rd Hunter, Gowrie

Gowrie bölgesindeki Gowrie Agapanthous konaklamanızda, Singleton Müzesi ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Hunter Valley Bahçeleri ile 22,3 mi (35,9 km) ve Australian Army Infantry Müzesi ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x