Gourmet Hotel Villa Patriot

West Bohemia, Marianske Lazne
Gourmet Hotel Villa Patriot Genel
Gourmet Hotel Villa Patriot Genel
Gourmet Hotel Villa Patriot Öne Çıkan Resim
Gourmet Hotel Villa Patriot Dış Mekan
Gourmet Hotel Villa Patriot Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Gourmet Hotel Villa Patriot
Dusíkova 62 West Bohemia, Marianske Lazne

Gourmet Hotel Villa Patriot Marianske Lazne merkezinde, Fryderyk Chopin Monument ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Spa Colonnade ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Municipal Museum ile 0,7 km ve Colonnade by the Singing Fountain ile 0,9 km mesafede.

Yemek servisi için Gourmet Villa Patriot ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x