Gotikhotel Frenzelhof

(bölge) Upper Lapland (yukarı Lusatia), Historische Altstadt
Gotikhotel Frenzelhof Genel
Gotikhotel Frenzelhof Genel
Gotikhotel Frenzelhof Genel
Gotikhotel Frenzelhof Öne Çıkan Resim
Gotikhotel Frenzelhof Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Gotikhotel Frenzelhof
Untermarkt 5 (bölge) Upper Lapland (yukarı Lusatia), Historische Altstadt

Gotikhotel Frenzelhof misafirlere Goerlitz bölgesinde, tarihi bölgede, Gorlitz Silesian Müzesi ve Goerlitz Belediye Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Peter Kilisesi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Pazar Meydanı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Casanova restoranı ideal, bu restoran İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x