Gostiny Dom

Volga (bölge), Nizhny Novgorod
Gostiny Dom Genel
Gostiny Dom Dış Mekan
Gostiny Dom Dış Mekan
Gostiny Dom Dış Mekan
Gostiny Dom İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Gostiny Dom
117 Maksim Gorky St. Volga (bölge), Nizhny Novgorod

Gostiny Dom Nizhny Novgorod merkezinde, Kulibin Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve N.A.Dobrolyubov Edebiyat Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Nizhny Novgorod Kremlin ile 2,8 km (1,7 mil) ve Ivanovskaya Kulesi ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x