Görvälns Slott

Kuzey Stockholm Kontluğu, Jarfalla
Görvälns Slott Genel
Görvälns Slott Dış Mekan
Görvälns Slott Dış Mekan
Görvälns Slott Dış Mekan
Görvälns Slott İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Görvälns Slott
Gorvalnsvagen Kuzey Stockholm Kontluğu, Jarfalla

Görvälns Slott konaklamanızda Jarfalla bölgesinde, Kista Galleria ile 15,5 km (9,6 mi) ve Solvalla ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mall of Scandinavia Alışveriş Merkezi ile 18,3 km ve Friends Arena ile 18,4 km mesafede.

Restaurang Galleriet Görvälns Slott misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x