Gorse Hill

South East England, Woking
Gorse Hill Genel
Gorse Hill Genel
Gorse Hill Genel
Gorse Hill Genel
Gorse Hill Genel
Image More +77 fotoğraf
Gorse Hill
Hook Heath Road South East England, Woking

Gorse Hill konaklamanızda Woking bölgesinde, Surray Üniversitesi ile 11,2 km (6,9 mi) ve Surrey Hills ile 11,4 km (7,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mercedes-Benz World ile 12,3 km ve Brooklands Müzesi ile 13,6 km mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Brasserie ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 67 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Located in the Lodge House)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x