Gorki Golf Resort

Lopuhinskoe
Gorki Golf Resort Genel
Gorki Golf Resort Genel
Gorki Golf Resort Genel
Gorki Golf Resort Genel
Gorki Golf Resort Genel
Image More +104 fotoğraf
Gorki Golf Resort
Gorki , Lopuhinskoe

Gorki Golf Resort konaklamanızda Gorki bölgesinde, Gatchina Sarayı ile 49,1 km (30,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Historical Museum of Wax Figures ile 12,4 mi (20 km) ve Gostilitsy Anıtı ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya spa küveti gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gorki bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Kır Evi
Room
Comfort Kır Evi, 5 Yatak Odası
Room
Comfort Kır Evi, 6 Yatak Odası
Room
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x