Gorillas Volcanoes Hotel

Muhoza
Gorillas Volcanoes Hotel Genel
Gorillas Volcanoes Hotel Genel
Gorillas Volcanoes Hotel Genel
Gorillas Volcanoes Hotel Öne Çıkan Resim
Gorillas Volcanoes Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Gorillas Volcanoes Hotel
Ruhengeri-Gisenyi Rd , Muhoza

Muhoza bölgesindeki Gorillas Volcanoes Hotel konaklamanızda, Shyira Diocese katedrali ve Musanze Modern Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ruhengeri Katedrali ile 0,8 mi (1,3 km) ve Mgahinga Gorilla Ulusal Parkı ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

31 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı, Bahçeli
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı, Bahçeli
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x